Ingrediente ( pentru 10 portii ) Mazare Olympia – un borcan de 720 g, scursa de lichid si spalata cu apa rece Gogonele in otet Olympia – 200 g, spalate cu apa rece si taiate cuburi mici Morcovi – 700 g, spalati si curatati Smantana – 800 g Cascaval – 175 g, un sfert ras, […]
Ingrediente ( pentru 10 portii ) Sos din pasta de tomate Olympia – un borcan de 720 g Ciuperci taiate felii Olympia – o cutie de 400g, scurse de lichid si spalate cu apa rece O ceapa – curatata, spalata si tocata marunt Doi morcovi – spalati, curatati si crestati Pastarnac – spalat, curatat si […]
Ingrediente ( pentru 10 portii ) Unt – 900 g Suc de lamaie Olympia – 150 ml Fructe de capere in otet Olympia – 100 g, scurse de lichid si spalate cu apa rece Patrunjel verde – doua legaturi, curatat, spalat si tocat marunt Sare si piper – dupa gust Mod de preparare Se incalzeste untul peste […]
Ingrediente ( pentru 10 portii ) Cartofi – 1800 g, spalati Castraveti in otet Olympia – 200 g, curatati de coaja si seminte si taiati felii subtiri Trei cepe – curatate, spalate si taiate felii subtiri Masline – 200 g Maioneza Olympia – 350 g Mustar Olympia – 50 g Patrunjel verde – o legatura, […]
Ingrediente ( pentru 10 portii ) Vinete coapte Olympia – un borcan de 720 g, scurse de lichid, spalate cu apa rece si tocate Branza feta – 200 g taiata cuburi mici O ceapa – spalata, curatata si taiata marunt Trei rosii proaspete – spalate si taiate marunt Trei catei de usturoi – spalati, curatati […]
Ingrediente ( pentru 10 portii ) Dovlecei Olympia – doua borcane de 720 g, scursi de lichid, spalati cu apa rece, curatati de coaja si seminte si taiati cubulete 5 Oua Cascaval – 200 g, ras fin Smantana – 200 g Lapte -1 litru Unt -200 g Faina – 150 g Marar verde – o […]
Ingrediente ( pentru 10 portii ) Spanac Olympia – un borcan de 580 g, scurs de lichid, spalat cu apa rece si tocat marunt Sos din pasta de tomate Daria – 1 borcan de 720 g Cascaval – 150 g, ras fin 4 Oua Faina – 800 g Unt – 100 g Sare – dupa […]