Strategia de asigurare a calitatii, a igienei si a sigurantei produselor noastre, precum si a spatiilor de productie, reprezinta cea mai mare grija a noastra si unul dintre cei mai importanti factori ai succesului activitatii noastre de pāna acum. | mai multe detalii
Game de produse
Contec Foods
Acasa / Companie / Cariere

Cariere

ANUNT PUBLIC!

"S.C. CONTEC FOODS S.R.L. , titular al proiectului "Construire Rezervor inmagazinare apa 1000 mc " , anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluarea impactului asupra mediului , de catre A.P.M. Galati, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului , pentru proiectul susmentionat, propus a fi amplasat in Muncicipiul Tecuci , str. 1 Decembrie 1918 nr. 134 . Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret, nr. 2, in zilele de luni-joi , intre orele 08.30-16.00 si vineri intre orele 08.30-13.30, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmgl.anpm.ro/Reglementari/Acordul de mediu/Proiect decizie etapa de incadrare. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt , pana la data de 29.12.2017 .

S.C. CONTEC FOODS S.R.L. , titular al proiectului "Construire Statie Frig" , anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluarea impactului asupra mediului , de catre A.P.M. Galati, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului , pentru proiectul susmentionat, propus a fi amplasat in Muncicipiul Tecuci , str. 1 Decembrie 1918 nr. 134 . Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret, nr. 2, in zilele de luni-joi , intre orele 08.30-16.00 si vineri intre orele 08.30-13.30, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmgl.anpm.ro/Reglementari/Acordul de mediu/Proiect decizie etapa de incadrare. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt , pana la data de 29.12.2017 .
Director General Adjunct ,
Ing. Capmare Laurentiu "

© Contec Foods 2011. Toate drepturile rezervate.
+40 236 820 007 | office@contec.ro